Ik heb altijd geweten dat ik bovengemiddeld gevoelig ben (HSP). Maar ik besteedde daar vroeger geen aandacht aan omdat ik niet wilde afwijken van mijn omgeving. Maar zoals dat gaat in een mensenleven: ik liep vast doordat ik niet goed naar mezelf luisterde en werd gedwongen om dat  alsnog te gaan doen.

Tijdens een pedicure cursus merkte ik mijn gevoeligheid opnieuw op en viel het kwartje. Er volgden meer cursussen, op het gebied van voetreflexologie en Reiki. Ik werkte daarmee aan mezelf en leerde tegelijkertijd technieken om anderen te helpen met mijn gevoeligheid. Ik ontdekte dat ik heel happy word van het begeleiden van andere mensen, en besloot er mijn werk van te maken.

Je happy voelen, dat is liefde voelen.
Voelen dat het goed is wat je doet.
Je ervaart contact met het goddelijke in jezelf.
Dat heb ik zelf ondervonden en dat gun ik mijn cliënten!

Het is soms lastig om uit te leggen hoe de behandelingen werken. Maar als je het ondergaat, voel je dat het klopt. Dan voel je bijvoorbeeld hoe het mogelijk is om via de voeten op vele niveaus aan je gezondheid te werken. Mijn behandelingen zijn erop gericht om je lichaam aan te sporen om het zelfgenezende vermogen in te zetten. Je wordt niet genezen door iets van buitenaf, maar door jezelf.

Diploma en certificaten

MDGO Pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste 1993
 
Voetreflex 2014
Paranormaal Therapeut 2016
- Reiki First Degree
- Reiki Second Degree
- Reiki Third Degree
Aromatouch Technique 2018
Energetisch Kindercoach 2019

Malva opleiding / Holistische therapie:
Gevoelsontwikkeling & Haptonomie 2021-2022
Energetische massages 2021-2022
Omgaan en werken met de aura 2021-2022
Omgaan en werken met chakra´s 2021-2022

Zielenbewust-Zijn Coach & Healer en Opleiding Bezielend Ondernemerschap 2022-2023

TESTIMONIALS

Saskia biedt een holistische benadering van therapie waarbij ze niet alleen naar de symptomen kijkt, maar ook naar de
bredere context van mijn leven, inclusief fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten.

Saskia stemt haar therapie af op mijn individuele behoeften, waarbij ze rekening houdt met mijn achtergrond, levensstijl en doelen.

Saskia moedigt haar cliënten aan om diepere lagen van zichzelf te verkennen en helpt mij bij het ontwikkelen van een groter gevoel van eigenwaarde, zelfontdekking en persoonlijke groei.

3 USP's

Geïntegreerde Benadering: Saskia biedt een holistische benadering van therapie waarbij ze niet alleen naar de symptomen kijkt, maar ook naar de bredere context van mijn leven, inclusief fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten.
Individuele Aanpassing: Saskia stemt haar therapie af op mijn individuele behoeften, waarbij ze rekening houdt met mijn 'achtergrond', levensstijl en doelen.
Zelfreflectie en Innerlijke Groei: Saskia moedigt haar cliënten aan om diepere lagen van zichzelf te verkennen en helpt mij bij het ontwikkelen van een groter gevoel van eigenwaarde, zelfontdekking en persoonlijke groei.

Saskia zelf

Empathie en communicatie: Saskia is in staat om goed te luisteren en zich in te leven in de behoeften en zorgen van mij. Saskia is goed in staat om met  haar empathie en begrip te communiceren naar mij.
Ethiek: Ethiek is van groot belang. Saskia is heel professioneel en handelt respectvol. Ze respecteert de grenzen en vertrouwelijkheid van de cliënt.
Persoonlijke ontwikkeling: Saskia heeft me veel bewuster laten worden in emotionele en mentale aspecten in het leven.
Het geeft mij veel meer rust in mijn dagelijkse doen en laten. Kortom heel blij mee!

Book jouw sessie

Neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

Scroll to Top