PEDICURE

Mijn standaard pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het schoonmaken van de nagelriemen, verwijderen van eelt en eventuele likdoorns, en het frezen van de nagels en eelt. Heb je kalknagels? Daar help ik je ook mee.

Ik sluit de behandeling af met een heerlijke voetmassage waardoor je weer sprankelt en open staat voor de mooie dingen.

Energetische voetmassage

Tijdens de energetische voetmassage behandel ik de 7 endocriene klieren door middel van aanraking en lichte druk (acupressuur).

Bij onverwerkte emoties zoals verdriet en angst ontstaan er blokkades in je energiesysteem en raken de klieren uit balans.

​De massage stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam zodat de balans wordt hersteld. Daarbij vertel ik je waar ik de blokkades voel, zodat je zelf ook een  bewuste bijdrage kunt leveren aan het verbeteren van je gezondheid.

 

REVIEWS

Saskia is in staat om goed te luisteren en zich in te leven in de behoeften en zorgen van mij. Saskia is goed in staat om met haar empathie en begrip te communiceren naar mij.

Ethiek is van groot belang. Saskia is heel professioneel en handelt respectvol. Ze respecteert de grenzen en vertrouwelijkheid van de cliënt.

Book jouw sessie

Neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

Scroll to Top