VOETREFLEX

 

Alle gebieden in je lichaam en energiehuishouding hebben een corresponderende plek op je voeten en zijn met die plek verbonden. Daardoor kunnen we via de voeten je lichamelijke en geestelijke gezondheid bevorderen.

We raken belast door de gebeurtenissen in ons leven. Emoties, angsten en trauma's die niet worden verwerkt, worden door het lichaam vastgehouden. Dat geldt ook voor beperkingen die we onszelf kunnen opleggen door bijvoorbeeld normen en waarden vanuit onze opvoeding of omgeving.

Onverwerkte zaken en blokkades verstoren je energiehuishouding. Dat uit zich bijvoorbeeld in endocriene klieren die niet goed functioneren. Het is ook zichtbaar in je aura. En voelbaar in je voeten, doordat zich in je voeten kristallen afzetten op de plaatsen waar wat aan de hand is.

Ik maak tijdens mijn behandelingen gebruik van kennis van de 7 endocriene klieren, die corresponderen met de 7 chakra's. Ik merk welke plekken in je voeten zwaar en/of pijnlijk aanvoelen, en stimuleer deze plekken door middel van aanraking en lichte druk. Daardoor wordt je lichaam aan het werk gezet om de opgeslagen stoffen af te voeren. Het is dan ook goed om extra water te drinken na de behandeling, om je lichaam te helpen de gifstoffen af te voeren.

Tijdens de behandeling vertel ik je ook wat ik waarneem, zodat je na kunt gaan wat de mogelijke oorzaken van de verstoringen zijn, en wat je daar zelf nog kunt doen om je lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Het kunnen dingen zijn om nog even over na te denken of adviezen om beter voor jezelf te zorgen. Ik geef ook oefeningen om te aarden of om jezelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, affirmaties om je zelfbeeld en zelfvertrouwen positief te beïnvloeden.   Je ontvangt dus levenslessen op alle niveaus, die je helpen om positief, liefdevol en vol vertrouwen door het leven te gaan.

Diploma en certificaten

MDGO Pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste 1993
 
Voetreflex 2014
Paranormaal Therapeut 2016
- Reiki First Degree
- Reiki Second Degree
- Reiki Third Degree
Aromatouch Technique 2018
Energetisch Kindercoach 2019
Malva opleiding / Holistische therapie:
Gevoelsontwikkeling & Haptonomie 2021-2022
Energetische massages 2021-2022
Omgaan en werken met de aura 2021-2022
Omgaan en werken met chakra´s 2021-2022
Zielenbewust-Zijn Coach &Healer en Bezielend Ondernemerschap Diploma 2022-2023

Book jouw sessie

Neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

REVIEWS

Saskia is in staat om goed te luisteren en zich in te leven in de behoeften en zorgen van mij. Saskia is goed in staat om met haar empathie en begrip te communiceren naar mij.

Ethiek is van groot belang. Saskia is heel professioneel en handelt respectvol. Ze respecteert de grenzen en vertrouwelijkheid van de cliënt.

Scroll to Top